Algemene voorwaarden

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen van Sunny Side Villa.

 

Reservering

Uw boeking is definitief wanneer u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden op het reserveringsformulier.
Na ontvangst van uw reservering via het formulier op de website, sturen wij u een ontvangstbevestiging met bijgesloten factuur.

Op de factuur staat de huursom en de borg vermeld. Dit bedrag dient uiterlijk drie weken na ontvangst van de bevestigingsmail overgemaakt te worden op het op de factuur vermelde rekeningnummer.

De borg heeft betrekking op inboedel en in- en uitpandige attributen van Sunny Side Villa. Wanneer controle na uw verblijf geen vermissing/beschadiging aanwijst, wordt dit bedrag direct na controle en schoonmaak aan u teruggestort.

Boekingen van Sunny Side Villa worden overigens gedaan in dagen.
Dit stelt u in de gelegenheid uw laatste dag van de vakantie rustig en zonder tijdsdruk te vertrekken en u klaar te maken voor uw terugreis.

Annuleringskosten

Kosteloos annuleren van de reservering en boeking is mogelijk tot en met 7 werkdagen na ontvangst van de bevestigingsmail en factuur van de huursom.
Binnen 7 dagen voor vertrek bedraagt dit 90% van de huursom, daarna 100% van de huursom.

Disclaimer

De Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal verlies of schade van welke aard ook tijdens of ten gevolge van een verblijf in Sunny Side Villa. Ook voor wat betreft ongevallen in of om het huis kunnen de verhuurder en/of beheerder niet aansprakelijk gesteld worden. Gebruik van het zwembad is voor eigen risico: de verhuurder is niet aansprakelijk voor enig letsel.
Het zwembad is uiteraard niet geschikt voor kleine kinderen om zonder toezicht in te verblijven.
Huisdieren zijn niet toegestaan, ook is het niet toegestaan in het huis te roken.